Raamdecoratie zonder boorgaten…

Bij een klant in Heerhugowaard hebben we de keukenramen voorzien van 2 Keje Latende’s .

De KeJe Latende is een uniek raamdecoratie product, namelijk een jaloezie in een frame.

Dit frame is speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn, maar uiteraard ook toepasbaar voor een houten- of aluminium kozijn. Dit product wordt door middel van magneet- en staalband bevestigd op het kozijn. De aluminium lamellen van de jaloezie hebben een breedte van 25 MM en wordt door middel van een kunststof lip aan de trekbalk bedient. De trekbalk is altijd voorzien van een standaard kleur onderlijst, welke kan afwijken van het frame.

In de kiepstand blijft de Latende strak tegen het glas zitten. Indien het raam gereinigd moet worden kan het product eenvoudig van het kozijn worden verwijdert en eenvoudig weer terug worden geplaatst. De bediening van de latende gaat enkel van boven naar beneden.

De latende is qua frame leverbaar in vier standaard RAL kleuren frames.  Dit product is uitermate geschikt voor badkamers aangezien het product vochtbestendig is.

U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvende prijsopgave.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u meer te weten komen over onze Keje raamdecoratie? Neem dan contact op of kom eens langs in onze winkel aan de Oliemolen 11 te Heerhugowaard!