PVC vloer in visgraat gelegd en raamdecoratie bij een familie te Heerhugowaard

In de bungalow van een familie in Heerhugowaard hebben we een pvc-vloer in visgraat motief geplaatst. Na eerst de bestaande vloer te hebben verwijderd door een extern (sloop) bedrijf.  En de aanleg van vloerverwarming door firma Kemasol uit Heerhugowaard is de betonvloer voorzien van een hechtlak. Nadat deze goed in het beton getrokken was hebben we de vloer voorzien van een laag egaline om de vloer helemaal glad te krijgen wat heel belangrijk is bij een pvc-vloer i.v.m. het doortekenen van de ondervloer.

Toen de egaline vloer goed uitgehard is hebben de vloer in zijn geheel geschuurd en stof gezogen. Daarna hebben we de lijnen uitgezet hoe we de pvc-vloer gingen verdelen omdat het een visgraat-motief moest worden.
Vervolgens hebben we de vloer verlijmd en de pvc-vloer er in gelegd. Het geheel is afgewerkt met MDF plinten afgelakt in de kleur RAL9001.

De raambekleding is voorzien van 2x vouwgordijnen met de baleinen aan de achterzijde voor een rustig contrast. De woonkamer is voorzien van dezelfde stof  van ‘a House of Happiness – Coco kleurnummer 16’ op de waveplooi dit geeft een rustig maar sfeervolle uitstraling.

Zeg nu zelf is het geen plaatje geworden…zelfs Noa heeft haar plekje gekregen!!! Wederom een zeer tevreden klant…

REACTIE VAN KLANT:

Hallo Tamara, Niels en Roy
Dank voor al jullie werk v.w.b. het leveren en leggen/ophangen van alle PVC vloeren en de diverse gordijnen. Dank voor jullie betrokkenheid, flexibiliteit en het meedenken hierin. Hartstikke goed. We kunnen jullie bij iedereen aanraden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *