Wij zijn Ed Dam, specialist in woning- en projectstoffering

Wij, Roy Pastor en Niels van Stralen, zijn twee gepassioneerde stoffeerders die u graag adviseren op het gebied van vloeren, zonwering en gordijnen. We hebben ruime ervaring in de woning- en projectstoffering en onze passie is vakmanschap. Klanten geven aan dat onze passie voor vakmanschap terugkomt in uitstraling van de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd.

Tamara van Stralen adviseert u graag bij ons in de showroom. U bent van harte welkom voor advies wat betreft uw interieur, samen gaan we op zoek naar wat het beste bij u en uw interieur past.

Over ons

In april 2012 hebben wij de winkel van Ed Dam Interieur aan de Oliemolen 11 overgenomen. Onze opdrachtgevers variëren van woningbouwverenigingen tot particulieren en van scholen tot bedrijven en overheidsinstellingen.

Wij werken graag met korte lijnen. Dit wil zeggen dat u vanaf de aanvraag tot de offerte, tot en met de oplevering van het project, dezelfde gezichten zult zien. U weet bij wie u terecht kunt voor vragen. Deze aanpak geldt voor zowel de particuliere als de projecten die we voor bedrijven doen.

Natuurlijk gaan wij met de tijd mee en zijn altijd opzoek naar de nieuwste materialen. Ook bezoeken wij regelmatig de vakbeurzen.

Ed Dam Interieur staat voor kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor een goed product.

Kortom, bij Ed Dam Interieur is alles mogelijk.

Onze werkwijze

U heeft onze showroom een bezoek gebracht.

Hier heeft u een mooie PVC vloer of nieuwe raambekleding uitgekozen.

Tamara maakt van het gekozen product (als u dat uiteraard wilt) een afspraken bon/meet bon van. TIP Als u in het bezit bent van een bouwtekening e/o maten is het handig deze mee te nemen. Soms is het maken van een foto van uw huidige interieur e/o de betreffende situatie handig om een passend product te vinden.

Aan de hand van de afspraken/meetbon komen Niels of Roy bij u thuis om de situatie te bekijken en deze meten ze dan in. Deze gegevens werken we dan voor u uit,  u ontvangt van ons een ‘vrijblijvende’ offerte per mail.

We streven ernaar om u binnen een week een prijsindicatie te geven van uw wensen.

Samen gaan we voor een mooi resultaat…

geen vraag is ons te gek, bijna overal is een oplossing voor.

Wij werken niet op afspraak

Links: Roy Pastor (06- 28187762)  Midden: Tamara van Stralen Rechts: Niels van Stralen (06-29363380)

Links: Roy Pastor (06- 28187762)

Midden: Tamara van Stralen

Rechts: Niels van Stralen (06-29363380)

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw inrichting te bekijken!

© Copyright - Ed Dam Ed Dam Interieur - Oliemolen 11 - 1703 PM Heerhugowaard - Tel +31 (0)72 571 96 56 - e-mail : info@ed-dam.nl