Wij zijn Ed Dam, specialist in woning- en projectstoffering

Wij, Roy Pastor en Niels van Stralen, zijn twee gepassioneerde stoffeerders die u graag adviseren op het gebied van vloeren, zonwering en gordijnen. We hebben respectievelijk 26 en 18 jaar ervaring in de woning- en projectstoffering en onze passie is vakmanschap. Klanten geven aan dat onze passie voor vakmanschap terugkomt in uitstraling van de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd.

Niels van Stralen

Niels van Stralen

06-29363380
Roy Pastor

Roy Pastor

06-28187762

Over ons

In april 2012 hebben wij de winkel, die inmiddels 30 jaar bestaat, van Ed Dam Interieur aan de Oliemolen 11 overgenomen. Onze opdrachtgevers variëren van woningbouwverenigingen tot particulieren en van scholen tot bedrijven en overheidsinstellingen.

Wij werken graag met korte lijnen. Dit wil zeggen dat u vanaf de aanvraag tot de offerte, tot en met de oplevering van het project, dezelfde gezichten zult zien. U weet bij wie u terecht kunt voor vragen. Deze aanpak geldt voor zowel de particuliere als de projecten die we voor bedrijven doen.

Natuurlijk gaan wij met de tijd mee en zijn altijd opzoek naar de nieuwste materialen. Ook bezoeken wij regelmatig de vakbeurzen.

Ed Dam Interieur staat voor kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor een goed product.

Kortom, bij Ed Dam Interieur is alles mogelijk.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw inrichting te bekijken!

© Copyright - Ed Dam Ed Dam Interieur - Oliemolen 11 - 1703 PM Heerhugowaard - Tel +31 (0)72 571 96 56 - e-mail : info@ed-dam.nl