Washi raamdecoratie

Washi betekent letterlijk “Japans Papier” =

Washi papier is hoofdzakelijk gemaakt van de zachte binnenbast van bomen en planten. Onze Washi collectie bestaat uit paneel- en rolgordijnen. Uw huis krijgt een heel speciaal Oosters tintje als u Washi gaat gebruiken in uw interieur.

Ed Dam levert twee soorten washi:

Laminated washi

Washi papier dat aan twee kanten is gelamineerd, noemen we Laminated washi. Dit type washi zorgt dat het materiaal makkelijk schoon te maken is. Ook zorgt dit voor een stevige structuur, waardoor het langer mee gaat. De zon wordt prachtig gefilterd door het laminated washi en dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling van uw kamer.

Onze laminated washi producten worden voorzien van aluminium of houten baleinen.

Woven washi

Woven washi wordt door middel van een weefproces geproduceerd. Het is een puur natuur product en bestaat uit gedraaide, fijne washi strookjes die gecombineerd worden door hele fijne garendraden. Dit zorgt voor een stevig materiaal, dat prima gebruikt kan worden voor rolgordijnen en paneelgordijnen.

Wil je meer te weten komen over onze Washi collectie? Neem dan contact op of kom eens langs in onze winkel aan de Oliemolen 11 te Heerhugowaard!