CORAL Deurmatten (schoonloopmat)

Coral is een begrip als het gaat om entreevloerbedekking. Zo’n 75% van de schoonloopzones die u passeert, is uitgevoerd met Coral. Een schoonloopzone in een professionele situatie vraagt om een extreem hoge kwaliteit en functionaliteit, Coral kan hier volledig aan voldoen. Ook is deze kwaliteit voor thuis uitstekend toe te passen en is uw garantie voor een jarenlang representatief entree. Coral sluit in alle uitvoeringen en kleuren naadloos aan bij uw interieur.

Veegt vuil actief van de schoen

Dagelijks verplaatsen we via onze schoenen een enorme hoeveelheid vuil, dit vuil nemen we ook mee naar binnen. Met een Coral schoonloopmat stopt u tot 90% van het binnengelopen vuil en daarmee houdt u de achterliggende vloeren schoon.

Neemt continu vocht op

Tijdens regenachtige dagen is vocht de veroorzaker van menig slippartij op gladde vloeren. Met een Coral schoonloopmat voorkomt u dit leed en houdt u uw vloeren droog.

Het Coral programma kent verschillende types zoals Classic, Duo en Brush Active. Informeer in onze winkel welk type het best in uw situatie past.

A typical landing page should have many possible exits for the user to purchase your Product. Enfold allows you to add as many as you want